Tinta Könyvkiadó

Most már személyes átvétel Budapesten a XIII. kerületben is!

TINTA-kiadványt rendelne, de nem tud eljönni érte a XI. kerületbe? 2014 szeptemberétől lehetősége van a XIII. kerületi Famulus Könyvesboltban is személyes átvételre! Hogy miért jó ez Önnek? Ha a személyes átvételt választja, nem kell kifizetnie az 1000 Ft postaköltséget. Sőt a honlapunkon megrendelt könyveket a helyszínen 30% kedvezménnyel vásárolhatja meg! Az aktuális könyvcsomagjainkat a webshopban feltüntetett akciós áron biztosítjuk.

Nincs más teendője, mint a szokásos módon kiválasztani e-könyvesboltunkban a megvásárolni kívánt kiadványokat. A postaköltségről szóló rész alatt jelölbe be, hogy „Személyesen veszem át a könyveket a Famulus Könyvesboltban (13. kerület)”. Ez esetben a rendszer nem adja hozzá az 1000 Ft postaköltséget a megrendelni kívánt könyvek árához. Az automatikusan feltüntetett ár 20% kedvezményt jelöl, de Ön a boltban 30% kedvezménnyel vásárolhatja meg a könyveket.

A kiadványokat a megrendeléstől számított 5 munkanapon belül már át is veheti a boltban. Minden esetben e-mailben értesítjük, ha a kért könyveket már leszállítottuk a Famulus Könyvesboltba. A rendelést 10 munkanapon belül van lehetősége átvenni, ezt követően nem áll módunkban a boltban készleten tartani a kiadványokat.

A Famulus Könyvesbolt címe: 1137 Budapest, Újpesti rkp. 6.
Nyitva tartás: hétfőtől csütörtökig 8:30–18:00, pénteken 8:30–16:00

A megrendelt könyveket továbbra is lehetősége van a TINTA Könyvkiadó szerkesztőségi irodájában is átvenni. Ez esetben megrendeléskor a „Személyesen veszem át a könyveket a Tinta Könyvkiadóban” lehetőséget jelölje meg. Irodánkban is 30% kedvezményt biztosítunk minden kiadványunkra.
A TINTA Könyvkiadó címe: 1116 Budapest, Kondorosi út 17.
   
Játékok
 Nyelvi játék: Akasztófa  Nyelvi játék: Nyelvi Totó Nyelvi játék: Felelj, ha tudsz!
Ön szerint melyik három szó jellemzi a legjobban 2023-at?



szavazás
Tinta Könyvkiadó TV Tinta Könyvkiadó Twitter Tinta Könyvkiadó Instagram
A Tinta Könyvkiadó működését 2022. évben a Magyar Kultúráért Alapítvány támogatta.
Madách Imre születésének 200. évfordulója alkalmából Az ember tragédiájának az enciklopédiája című könyv megjelentetése szakmai program megvalósítását 2023. évben a támogatta.
A magyar nyelv szerkezetének és szókincsének újszerű bemutatása szakmai program megvalósítását 2021. évben a támogatta.