Tinta Könyvkiadó

Leírás Tartalomjegyzék A könyvről írták

Kommunikációs túlélő set
Az élethez ez kell Önnek is!!!

Az akció befejeződött.

csomag: Kommunikációs túlélő set

Hát akkor nézzünk csak alaposabban körül a mi kis hazánkban! Nos, nem azt látjuk, hogy a szöveg, a kommunikáció sokkalta nagyobb mértékben érvényesül, mint a cselekedet és az eredmény? Holott - sarkosan fogalmazva - értéket nem dumával, hanem kemény munkával, korszerű termeléssel állíthatunk elő. A távolabbi jövőt tekintve, mind az egyes magyar emberek, mind a társadalom egésze előtt a következő két lehetőség lebeg: a magyarság vagy felzárkózik végre-valahára a nyugat-európai szinthez - ami maga a túlélés -, vagy folytatódik a lassú, de biztos véghez vezető agóniánk. 

Mert mit is látunk magunk körül? Az év minden napjának minden percében kemény verbális támadásoknak vagyunk kitéve. Hol a politikus gyömöszöli teli agresszíven a fejünket a vélt igazáról, hol meg egy reklámszakember szeretne a hirdetése útján megvásároltatni velünk valamit, hol pedig az örök boldogság egyedül üdvözítő útjára akar minket valaki megjátszott szerénységgel ráállítani. Csak egy jól összeállított szótárcsomaggal tudjuk elhárítani a folyamatos támadást. A védekezéshez elengedhetetlen a TINTA Könyvkiadó Kommunikációs túlélő set-je. 

 

A set elemei (= a szótárak) fa bőröndben (= konténerben) kerülnek elhelyezésre. Az elemeket Ön (= a vásárló) válogatja össze tetszése (/ igénye) szerint úgy, hogy azok együttesen kitöltsék a fa bőrönd (konténer) tárolókapacitást. 

A set ára: az Ön által kiválasztott elemek (= szótárak) együttes [kedvezménnyel nem csökkentett] ára. Az Ön túléléséhez a TINTA Könyvkiadó a fa bőröndöt (= a konténert) ingyen (/ térítésmentesen) gyorssegélyként bocsájtja az Ön teljes körű rendelkezésére, azaz juttatja az Ön kizárólagos tulajdonába. 

Felhívjuk figyelmét, hogy mindennemű felelősség Önt (a vásárlót) terheli a set nem előírás szerinti használatból bekövetkező sajnálatos eseményért. (A tájékoztatás nem teljes körű...) 

További információ: Távbeszélőn: (1) 371 05 01


   
Játékok
 Nyelvi játék: Akasztófa  Nyelvi játék: Nyelvi Totó Nyelvi játék: Felelj, ha tudsz!
Ön szerint melyik három szó jellemzi a legjobban 2023-at?



szavazás
Tinta Könyvkiadó TV Tinta Könyvkiadó Twitter Tinta Könyvkiadó Instagram
A Tinta Könyvkiadó működését 2022. évben a Magyar Kultúráért Alapítvány támogatta.
Madách Imre születésének 200. évfordulója alkalmából Az ember tragédiájának az enciklopédiája című könyv megjelentetése szakmai program megvalósítását 2023. évben a támogatta.
A magyar nyelv szerkezetének és szókincsének újszerű bemutatása szakmai program megvalósítását 2021. évben a támogatta.