Tinta Könyvkiadó

Leírás Tartalomjegyzék Részlet a könyvből Előszó A könyvről írták

Gedényi Zsuzsanna: Zsuzsi néni illemtankönyve
Örök értékek nyomában

Megvásárolhatja webáruházunkban!
bevásárlókocsi

Gedényi Zsuzsanna: Zsuzsi néni illemtankönyve

233 oldal, A/5, puhafedeles
ISBN 9639372560
2003

Gedényi Zsuzsanna, vagy ahogy sokan ismerik, Zsuzsi néni egy hosszú élet során nyert tapasztalatait foglalja össze az illedelmes viselkedésről, az emberi kapcsolatok követendő formájáról ebben a könyvében.  

Zsuzsi néni, a nagy tolmács nemzedék tagja, több évtizedes fordítói munkája közben számtalanszor találkozott a jó modor, az előzékenység és a helyes magatartás előnyeivel. Munkája során bejárta a világot, közelről szemlélte jó néhány országban az örök emberi értékek egyetemes voltát. 

A fordítás mellett újságírói tevékenysége során számtalan híres-neves emberrel készített riportot. Az interjúkészítés közben látta, hogy a legnagyobbak keresetlen és közvetlen viselkedése mögött ott rejtőzik az udvariasság és az egymás iránti feltétlen tisztelet. 

A kiadó ismerettárnak és kalauznak egyaránt ajánlja ezt az olvasmányos illemtankönyvet mindazoknak, akik számára gyorsan változó 21. századi világunkban még fontosak az időtálló emberi értékek, meg kívánják ismerni és be szeretnék tartani az örök érvényű viselkedési normákat.


   
Játékok
 Nyelvi játék: Akasztófa  Nyelvi játék: Nyelvi Totó Nyelvi játék: Felelj, ha tudsz!
Ön szerint melyik három szó jellemzi a legjobban 2023-at?



szavazás
Tinta Könyvkiadó TV Tinta Könyvkiadó Twitter Tinta Könyvkiadó Instagram
A Tinta Könyvkiadó működését 2022. évben a Magyar Kultúráért Alapítvány támogatta.
Madách Imre születésének 200. évfordulója alkalmából Az ember tragédiájának az enciklopédiája című könyv megjelentetése szakmai program megvalósítását 2023. évben a támogatta.
A magyar nyelv szerkezetének és szókincsének újszerű bemutatása szakmai program megvalósítását 2021. évben a támogatta.